Ποιότητα των προιόντων μας

 

Το σήμα "RAL Quality Mark" αποτελεί επίσημο ευρωπαικό πρότυπο ποιότητας που προσφέρει εγγυήσεις σχετικά με την τυποποίηση των μεγεθών, το βάρος , την χρήση ασφαλών υλικών και αγνών πρώτων υλών, καθώς και την ασφαλή συμπεριφορά καύσης.

 

H σφραγίδα ποιότητας RAL απονέμεται από την Ευρωπαική Ένωση για Κεριά Ποιότητας, όπου 28 κατασκευαστές από την Γερμανία και από άλλες Ευρωπαικές χώρες είναι μέλη. Ένας κατασκευαστής επιτρέπεται να βάζει στην ετικέτα του προιόντος του το σήμα "RAL Quality Mark", αφού περάσει σχολαστικό έλεγχο.

Οι προδιαγραφές του ελέγχου είναι απτές,αντικειμενικές και σαφώς προσδιορισμένες. Για την εγγύηση μόνιμης ποιοτικής τυποποίησης των κεριών του, ο κατασκευαστής είναι υποχρεωμένος να εκτελεί συνεχείς ελέγχους των προιόντων του.

 

Η σφραγίδα ποιότητας "Ral Quality Mark", την οποία θα βρείτε στις συσκευασίες των προιόντων μας συμβολίζει αυτό: καίνε σταθερά, δεν στάζουν, έχουν αξιόπιστο σχήμα και φυτίλι, αναεξίτηλα χρώματα και τέλος ποιοτικά αρώματα, ενώ ο καταναλωτής μπορεί να είναι σίγουρος πως ο χρόνος καύσης είναι ο ενδεικνυόμενος.

Επιπλέον, παρουσιάζουν ιδιαίτερα περιορισμένη εκπομπή καπνού, αιθάλης και δεν απελευθερώνουν επιβλαβείς ποσότητες διοξεινών και αρωματικών πολυκυκλικών υδρογονανθράκων. Έτσι, η περιεκτικότητα σε θείον και βαρεα μέταλλα είναι εξαιρετικά χαμηλή.

 

Συνεπώς το σήμα ποιότητας "Ral Quality Mark" γίνεται το εμφανές μέτρο για τον συνειδητό καταναλωτή, ο οποίος δίνει προτεραιότητα στην ποιότητα αντί της χαμηλότερης τιμής.

Loading...
Loading...
Loading...